Virtuaaliesittelyn avulla yritys voi esitellä toimitilojaan asiakkaille ympäri vuorokauden. Näin asiakkaiden kynnys lähteä vierailemaan paikan päällä voi madaltua ja yritys voisi näin saada lisää asiakkaita. Lisäksi Googlen virtuaaliesittelyn lisääminen yrityksen nettisivuille pidentää asiakkaiden vierailuaikaa verkkosivuilla. Näin Google voi nostaa yrityksen verkkosivuja korkeammalle hakutuloksissa ja yritys voi jälleen saada enemmän asiakkaita vierailemaan verkkokaupassa tai kivijalkaliikkeessä. Virtuaaliesittelyn avulla yritys pystyy myös erottumaan paremmin kilpailijoistaan.

Googlen virtuaaliesittelyn avulla asiakas pääsee tutustumaan yrityksen liiketilaan etänä ympäri vuorokauden!

Miten Googlen virtuaaliesittely toimii?

Googlen virtuaaliesittelyt ovat hyvin yksinkertaisia. Niiden kuvaaminen kestää noin 1-2 tuntia ja lähetämme sinulle esikatselulinkin samana päivänä. Googlen virtuaaliesittely lisää liikennettä yrityksen verkkosivuille ja voi kasvattaa yrityksen myyntiä.

Yrität sitten myydä tai vuokrata kiinteistöä nopeammin, lisätä liikennettä verkkokauppaasi tai saada lisää varauksia paikkaasi, Googlen virtuaaliesittelyt ovat aina valmiina auttamaan sinua. Räätälöimme sinulle kustomoidun ratkaisun. Sinun ei tarvitse nostaa sormea, me teemme kaiken kiireisen työn ja autamme yritystäsi kasvattamaan liiketoimintaasi. Rakennamme kumppanuuden, luomme luottamuksen ja viemme yrityksesi markkinoinnin uudelle tasolle!

Maksa kerran, pidä aina!

Googlen virtuaaliesittely on yksi parhaista markkinointihankinnoista yrityksellesi! Google on ainoa palveluntarjoaja, jonka virtuaaliesittelyissä ei ole minkäänlaisia kuukausi-, vuosi- tai piilokuluja. Kyseessä on siis “aseta ja unohda” -markkinointiväline, joka palvelee yritystäsi toiminnan loppuun saakka.

Hinnat alkaen

295 €