Virtuaaliesittelyn avulla yritys voi esitellä toimitilojaan asiakkaille ympäri vuorokauden. Näin asiakkaiden kynnys lähteä vierailemaan paikan päällä voi madaltua ja yritys voisi näin saada lisää asiakkaita. Lisäksi virtuaaliesittelyn lisääminen yrityksen nettisivuille pidentää asiakkaiden vierailuaikaa verkkosivuilla. Näin Google voi nostaa yrityksen verkkosivuja korkeammalle hakutuloksissa ja yritys voi jälleen saada enemmän asiakkaita vierailemaan verkkokaupassa tai kivijalkaliikkeessä. Virtuaaliesittelyn avulla yritys pystyy myös erottumaan paremmin kilpailijoistaan.

Kustomoidun virtuaaliesittelyn avulla asiakas pääsee tutustumaan yrityksen toimitiloihin etänä ympäri vuorokauden!

Miten kustomoidut virtuaaliesittelyt toimii?

Kustomoidut virtuaaliesittelyt ovat toimintatavaltaan yksinkertaiset, mutta niihin voidaan lisätä huomattavasti enemmän informaatiota ja ominaisuuksia kuin Googlen virtuaaliesittelyihin. Kuvaamiseen menee kohteesta riippuen noin 1-4 tuntia ja toimitamme virtuaaliesittelyn asiakkaalle viikon sisällä kuvaamisesta.

Kustomoituun virtuaaliesittelyyn on mahdollista lisätä mm. still-kuvia, videoita, karttoja, linkkejä, pohjapiirroksia, web-sivuja ja infopainikkeita. Luomme kustomoidun virtuaaliesittelyn ulkoasun aina yrityksen brändiohjeistuksen mukaisesti.

Yrität sitten myydä tai vuokrata kiinteistöä nopeammin, lisätä liikennettä verkkokauppaasi tai saada lisää varauksia paikkaasi, kustomoidut virtuaaliesittelyt ovat aina valmiina auttamaan sinua. Räätälöimme sinulle sopivimman ratkaisun. Sinun ei tarvitse nostaa sormea, me teemme kaiken kiireisen työn ja autamme yritystäsi kasvattamaan liiketoimintaasi. Rakennamme kumppanuuden, luomme luottamuksen ja viemme yrityksesi markkinoinnin uudelle tasolle!

Investoi markkinointiin ja ylläty tuloksista!

Virtuaaliesittely on yksi parhaista markkinointihankinnoista yrityksellesi! Virtuaaliesittely on nopea kuvata ja toteuttaa eikä se vaadi yritykseltäsi suuria ponnisteluja. Me hoidamme kuvauksen itsenäisesti alusta loppuun ja toimitamme virtuaaliesittelyn muutamassa päivässä kuvaamisesta!

Hinnat alkaen

349 €